cvdw
FBinfo@cvdw.nl
+31(0)416-392212

Zaagmachines
Aluminium zaagmachines
Bandzaagmachines
Cirkelzaagmachines
Koel en smeersystemen
Rollenbanen & meetsystemen
Zaagmachines diversen
Zaagstraten

Overige Machines
Boormachines
Buigmachines
Compressoren en toebehoren.
Draai- en Freesbanken
Las & Snij apparatuur
Onderdelen & Accessoires
OUTLET !!!!!
Plaatbewerking
Pons /Knip machines
Slijpmachines
Toebehoren Draai- en Freesbanken.
Diversen
.
Gebruikt,..ook mooi !!
Machinehandel C. van de Water is bijna 45 jaar actief in de  in en verkoop van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.In deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd op zaagtechniek, maar ook voor de andere verspanende en niet verspanende machines kunt u bij ons terecht.
Bij ons vind u altijd een ruim aanbod van  eenvoudige zaagmachines tot een complete volautomaat, zowel cirkel-  als bandzaagmachines.
Nieuw bij Machinehandel C. van de Water zijn de machines die bij ons het predicaat Gebruikt,..ook mooi !!  krijgen. Dat zijn gebruikte machines, die in die staat verkeren dat u er geen nieuwe machine voor hoeft aan te schaffen. Gebruikt,..ook mooi !!   dat zijn machines in topconditie,  mooi om te zien, mooi in prijs, en een mooi duurzaam product. Deze machines worden  door ons totaal nagezien , en natuurlijk met  garantie .Deze machines herkent u op onze site aan  de tekst :Gebruikt,..ook mooi !!  
Waarom Gebruikt,..ook mooi !!  .  Dit zijn wij gestart, om in deze tijd de klant te laten zien dat tweedehands zeker niet aftands is , en te bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, niet duur maar duurzaam!
 
 
Tweet Facebook delen Google delen

2024 Cees van de Water
De Sluis 15-7   4271CZ Dussen   Tel: 0416-392212